Over ons

Martin Hoogenberg
Hoogenberg Klimaattechniek is opgericht door Martin Hoogenberg. Martin heeft jarenlange ervaring in de verwarmingstechniek, koeling en duurzame energie. Martin is een vakman pur sang, met passie voor zijn vak. Maar Martin is ook zeer klantgericht. Hij is steeds op zoek naar de oplossing die voor ú het beste is. Hierbij richt Martin zich helemaal op de markt van nú: die van de duurzame energie. Sinds 02 / 2015 hebben wij onze rechtsvorm omgezet naar een v.o.f. waarbij Diana Hoogenberg zorg draagt voor de gehele planning en administratie. Dit houd in dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn, dan dat u al van ons gewend bent.

Waarom Hoogenberg Klimaattechniek?

Vijf redenen om voor Hoogenberg Klimaattechniek te kiezen:

  1. Wij zijn zeer klantgericht. In overleg met u zoeken we naar de oplossing die voor ú het beste is. En pas als ú tevreden bent, hebben ook wij een goed gevoel.
  2. Duurzame energie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden dat ieder mens zo zuinig mogelijk met de aarde moet omgaan. Dat zijn we verplicht aan onze kinderen. Duurzame energie past hier perfect bij.
  3. U kunt bij ons terecht voor álle voorkomende werkzaamheden in de installatietechniek. Hierbij kunt u denken aan het onderhouden of repareren van uw cv-ketel, airconditioning, geiser, warmtepomp, ventilatiesysteem, etc. Ook kunnen wij uw huidige installatie volledig vervangen.
  4. Wij zijn in te huren door bedrijven en instanties die (tijdelijk) extra 'handen' nodig hebben. Ook kunnen wij zowel nieuwe als onafgemaakte projecten volledig uit handen nemen.
  5. Wij helpen u efficiënt, goedkoop én snel, mede door onze nauwe samenwerking met leveranciers, fabrikanten en collega-ondernemers.

Naar onze contact pagina

Hoogenberg Klimaattechniek op Facebook linkedin-tr