Image is not available
Image is not available
Geen hoge kosten bij een kapotte CV ketel

Huur een nieuwe CV ketel voor een betaalbaar bedrag per maand.

Huur een nieuwe CV ketel voor een betaalbaar bedrag per maand.

Huur een nieuwe CV ketel voor een betaalbaar bedrag per maand.

Warme dagen en een heerlijk klimaat met DAIKIN

Energie besparend, voor verkoeling en warmte. A++, met timer, WIFI en super stil!

Energie besparend, voor verkoeling en warmte. A++, met timer, WIFI en super stil!

Energie besparend, voor verkoeling en warmte. A++, met timer, WIFI en super stil!

Image is not available
previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Zonne-energie

Zonlicht is zeer geschikt om (duurzame) elektriciteit op te wekken. Dit gebeurt vooral met zonnepanelen, die minimaal 25 jaar meegaan. En heel belangrijk: bij de productie van zonne-energie komen geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrij. Bovendien gaan alle fossiele brandstoffen een keer opraken, wat zonne-energie heel belangrijk maakt.

Het is helaas niet mogelijk om met zonnepanelen volledig in uw energiebehoefte te voorzien. Hiervoor is de zonlichtopbrengst te wisselend. Daarom kiezen particulieren in de praktijk vooral voor zonnepanelen die op het elektriciteitsnet zijn aangesloten, of zonnepanelen die samenwerken met een cv-ketel of boiler. Wat de keuze voor zonnepanelen aantrekkelijker kan maken, is dat u hiervoor onder voorwaarden subsidie kunt krijgen. Meer informatie over deze Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE) vindt u op www.agentschapnl.nl.

Voor elektriciteitsopwekking kunt u kiezen voor PV panelen. Afhankelijk van het aantal geplaatste panelen kunt u uw energie rekening flink laten dalen, of zelfs energie terug leveren aan het elektriciteitsnet. Voor PV panelen hebben we een keuze gemaakt tussen de merken Nefit, Schuco en LG. Deze merken leveren goed en degelijk materiaal, waarbij garantie en langdurige hoge rendementen erg belangrijk zijn.

Voor warm water kunt u kiezen voor een zonneboiler. Ook hierbij maakt u gebruik van zonne-energie. En als er niet genoeg zonneschijn is, stookt een cv-ketel het water warm. Of een zonneboiler voor uw huishouden een slimme keuze is, hangt af van het aantal personen in huis, de hoeveelheid warm water die u dagelijks gebruikt, en de beschikbare ruimte (zowel binnenshuis voor een voorraadvat, als op het dak voor een zonnecollector).

Hoogenberg Klimaattechniek is erkend dealer van Nefit en Remeha, die beiden zonneboilers leveren. Door onze ruime ervaring met beide merken kunnen wij u informeren én adviseren over de kosten en baten bij de aanschaf van een zonneboiler. Als erkend Nefit Duurzaam-installateur kunnen wij u ook voorzien van een advies op maat omtrent zonnepanelen. Samen met u kunnen we berekenen wat er mogelijk is én wat dit u kan opleveren.


Hoeveel bespaar ik met een zonne-boiler? Wat kan ik met zonnepanelen?

Meer weten?
Wilt u meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

tr-120-50

Offerte-aanvraag

 offerte-btn
nefit-duurzaam-hoogenbergklimaat-180.png

remeha-nefit

 

Waar vindt u ons?

Leeuwerikstraat 174
3353 AT Papendrecht

Spoed? 06-51 35 23 61

 

Wij zijn STEK gecertificeerd

STEK staat voor STichting Emissie-preventie Koudetechniek. Hoogenberg Klimaattechniek houdt jaarlijk het certificaat bij onder nummer 628700.

stek-up

 

  Een storing of spoed? Maak een afspraak via WhatsApp